«

»

Aug 21

Print this Post

LG OPTIMUS L7 P700 – P705 PO ODLIČNOJ CENI. ANDROID 4 I ODLIČAN PROCESOR!

 

Jedan od top modela je i LG Optimus L7 P700 ili 705. Radi se o istom modelu veoma dobrih performansi, naglašavamo da Vam retko koji model deje takve mogucnosti za tako pristupacnu cenu.

lg_l7-optimus-p700-p705

lg_l7-optimus-p700-p705

 

LG je nedavno morao da donesu odluku da snizi cene svojih modela i pređe u srednji cenovni opseg. Kada je reč o pristupačnim telefonima to i nije tako dobra vest, ali su Prada i LG imali malo vremene da pokažu svoje mogućnosti i performanse vodećih modela.

Čini se da bi najbolje rešenje za ovu situciju bilo predstavljanje nove L bazirane linije smart telefona koja je prvi put predstavljena početkom ove godine u toku održavanja Mobile World kongresa: Optimus L3, L5 i L7. Pored toga, u narednom periodu možemo očekivati veći broj modela među kojima će biti Optimus Vu, 4X i 3D Max.

Ovoga puta baziramo se na najizbalansiraniji uređaj, LG Optimus L7, čije glavne karakteristike su visoki kvalitet IPS 4.3“ ekrana, moćna baterija kapaciteta 1700mAh i tanko kućište.

Pored toga, možete pročitati i sledeći materjal:

Dizajn, veličina, kontrole

Aparat odlikuje četvrtasti oblik dok su bočne ivice zaobljene. Telefon je u potpunosti kopija dizajna LG Prada 3.0 uz neke blage izmene. Model L7 odlikuje mehanički taster „Home“ dok ga LG Prada 3.0 ne poseduje. Pomenuti model Prada poseduje zasebni taster za aktiviranje kamere sa prednje strane dok kod modela P705 nije prisutan.

Model LG P705 dostupan je u dve boje i to beloj i crnoj. U oba slučaja prednji i zadnji panel obojen je odgovarajućom bojom. Nažalost, aparat je izrađen od plastike ali je izuzetno izdržljiv.

Kvalitet izrađe je prosečan, ne dolazi do pojave škriputavih zvukova ali ukoliko aparat stisnete u šaci, plastika će zaškripati. U toku svakodnevne upotrebe ovo je gotovo neprimetno ali ukoliko budete obraćali pažnju na to, sigurno je da ćete čuti ovaj zvuk svaki put. Treba uzeti u obzir činjenicu da je kod mene bio u pitanju model za testiranje, a ne komercijalni model.

Dimenzije modela LG Optimus L7 relativno su male – 125.5 x 67 x 8.7mm a težak je 122 grama. Na primer, LG Prada 3.0 je nešto duža, šira i teža: 127.5 x 69 x 8.5mm a težak 138grama. Poređenja radi, Samsung Galaxy S II – 125 x 66 x 8.5 mm a težak 116 grama, Sony Ericsson Arc S – 125 x 63 x 8.7mm i 117 grama, Fly Turbo – 128 x 63 x 11mm i 137 grama.

Aparat odlično staje u šaku i ne klizi zahvaljujući dizajnu zadnjeg poklopca. Aparat staje u svaki džep ali treba imati na umu četvrtasti oblik modela L7 pa ćete ga sigurno osetiti kada se sagnete ili sednete. Najbolje je nositi ga u gornjem džepu košulje ili jakne.

Otisci prstiju na ekranu su vidljivi ali se veoma lako i jednostavno mogu izbrisati. Ekran je zaštićen Gorilla Glass zaštitnim staklom, a nakon nedelju dana aktivne upotrebe na ekranu se nije pojavila nijedna ogrebotina.

Sa prednje strane nalaze se frontalna kamera, senzor blizine i zvučnik. Jačina zvuka je odlična pa ćete sagovornika razumeti jasno i glasno. Kvalitet zvuka od strane zvučnika može se uporediti sa kvalitetom zvuka Samsung Galaxy S II i Galaxy Note.

Za uklanjanje zadnjeg poklopca potrebno je otkačiti rezicu kod microUSB priključka. Sa desne strane nalazi se slot za microSD memorijsku karticu, podržana je zamena bez isključivanja, dok se sa desne strane nalazi SIM.

UKOLIKO ZELZE DA VDITE OVAJ TELEFON NA AKCIJSKOJ CENI KLIKNITE NA LG OPTIMUS L7 P700

Permanent link to this article: http://www.mobilnitelefonicene.com/lg-optimus-l7-p700-cena/